Termeni și condiții

1. Accesul la Comisia de Tăiat Hârtii 2

Accesul la Comisia de Tăiat Hârtii 2 se face prin intermediul www.comisiadetaiathartii.ro și este gratuit. Conținutul paginii de internet are caracter informativ.

Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră în ceea ce privește acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

2. Proprietate intelectuală

Structura, design-ul, conținutul și materialele de pe site aparțin Uniunii Salvați România și Platformei România 100Conținutul platformei este licențiat CC BY-ND 4.0 . Sunteți liberi să copiați și să redistribuiți conținutul sub orice formă, în scopuri necomerciale sau comerciale, cu respectarea următoarelor condiții:

  • Atribuirea sursei, atribuire care va conține sintagma „Sursă: Platforma Comisia de Tăiat Hârtii 2 – www.comisiadetaiathartii.ro

  • Fără modificări. Dacă modificați sau transformați conținutul, varianta modificată nu poate fi redistribuită.

  • Redistribuirea în condiții identice. Dacă redistribuiți conținutul nu puteți impune condiții cu un caracter mai restrictiv decât cele prevăzute de prezenta licență.

Comisia de Tăiat Hârtii 2 își rezervă dreptul de a licenția anumite materiale de pe site diferit, specificând licența aplicabilă.

3. Protecția datelor cu caracter personal

Uniunea Salvați România și Platforma România 100 se angajează să prelucreze datele cu caracter personal pe care le colectează, doar în scopul specific al colectării, cu respectarea dispozițiilor Legii 677/2001, cu modificările și completările ulterioare. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise către terți decât cu acordul dumneavoastră expres.

4. Răspundere

Comisia de Tăiat Hârtii 2 va face toate eforturile pentru ca informațiile furnizate prin intermediul www.comisiadetaiathartii.ro să fie corecte și actuale și va încerca pe cât posibil să corecteze erori sau omisiuni, însă nu poate fi trasă la răspundere pentru informațiile furnizate, conținute, omise, pentru prejudiciile de orice natură, suferite de utilizatorul care redistribuie informațiile sau care își bazează acțiunile sau deciziile pe informațiile de pe site. Comisia de Tăiat Hârtii 2 își rezervă dreptul de a modifica sau șterge, în orice moment, fără vreo notificare, conținutul de pe site, structura, design-ul sau condițiile de utilizare.