Echipa

Din partea USR

Din partea Platformei România 100

Cristian Ghinea

Cristian Ghinea

coordonator proiect, deputat

Florina Presadă

Florina Presadă

senator

Cătălin Drulă

Cătălin Drulă

deputat

Stelian Ion

Stelian Ion

deputat

Din partea Platformei România 100

Alin Mituța

Alin Mituța

director executiv

Liviu Iolu

Liviu Iolu

manager de comunicare

Simona Adam

Simona Adam

manager de comunitate

Coordonare executivă

Radu Mihaiu

Radu Mihaiu

co-coordonator

Andra Bucur

Andra Bucur

coordonator acţiuni

Gabriel Popa

Gabriel Popa

coordonator digitalizare

Dumitru Dobrev

Dumitru Dobrev

coordonator juridic

Sanda Foamete

Sanda Foamete

coordonator voluntari

Voluntari

Anda Badea

Anda Badea

Desi poti contribui destul de mult si individual in comunitatea din care faci parte, impactul contributiei tale se multiplica exponential atunci cand te asociezi cu alti oameni care doresc sa puna umarul la fel ca tine.

Florin Bărănescu

Florin Bărănescu

Geo Bucluc

Geo Bucluc

Mi-a plăcut conceptul din spatele https://www.ghiseul.ro/. Mi-ar plăcea să se aplice la toate interacțiunile cu statul român. Zic și eu! 🙂

Sabin Chiricescu

Sabin Chiricescu

Prin voluntariatul în CTH2 doresc să contribui la implementarea principiilor EU („once-only”, „share and reuse”, interoperabilitate, etc) și a sistemelor e-government, precum și la întărirea guvernanței IT în administrația publică.

Violeta Chiriloaie

Violeta Chiriloaie

M-am alăturat acestui proiect din convingerea că modernizarea Statului nu se poate realiza fără simplificarea interacțiunii cu cetățenii. Altfel, nici legislația, nici tehnologia nu pot acoperi prăpastia dintre indivizi și sistemul administrativ. Reducerea birocratiei înseamnă respect față de cetățeanul care se adresează instituțiilor dar și față de funcționarii publici.

Andreea Cioconea

Andreea Cioconea

Ioan Dobrică

Ioan Dobrică

Doresc o schimbare reală și profundă a statului român în relația cu cetățeanul

Daniel Drăghicescu

Daniel Drăghicescu

Multe cuvinte s-au spus, însă puțini sunt cei a căror vorbă a ajuns exemplu. Când vocile neauzite încep să prindă formă, fiecare literă scrisă sau fiecare idee conturată devine un nou pas spre a rosti că „da, se poate și altfel”. Probabil că nu multe se vor schimba cu un site. Însă exemplul unora este cel care, în final, va rămâne auzit.

Cristian Dimache

Cristian Dimache

“The bureaucracy is expanding to meet the needs of the expanding bureaucracy.” — Oscar Wilde

Andrei Hanganu

Andrei Hanganu

Om simplu, ajutat de scoala si chiar Romania am hotarat sa dau un pic inapoi lumii de la care am primit atat de multe. Ro100 si USR sunt platformele perfecte pentru toti cei care isi doresc sa contribuie la imbunatatirea lumii din jur cu oricat de putin.

George Ichim

George Ichim

Dupa 6 ani de voluntariat in timpul studentiei, inscrierea in CTH2 a venit aproape natural. Inginer full-time, voluntar part-time.

George Ioniţă

George Ioniţă

Călăuzit de convingerea că încă se poate administra sectorul public cu bun-simț, am decis că este mai bine să fiu parte a soluției, nu parte a problemei, în acest proiect de restaurare a normalității într-o perioadă de restriște a societății românești.

Andrei Lupu

Andrei Lupu

Atunci când administrația complică și propria activitate și viata cetatenilor, noi incercăm să simplificăm totul. Mai puține hârtii înseamnă mai mult timp pentru lucruri importante.

Andrei Mărculescu

Andrei Mărculescu

Sătul până peste cap de guvernele care taie frunză la câinii birocrației, am decis să ajut la tăiatul de hârtii pentru noi toți, alaturi de RO100 si de USR.

 Adrian Paraschiv

Adrian Paraschiv

„Angajamentul individual față de un efort de grup – acesta este ce face o echipă sa funcționeze, o companie sa funcționeze, o societate sa funcționeze, o civilizație sa funcționeze”. — Vince Lombardi

Tudor Rogojanu

Tudor Rogojanu

Sătul de comentant de pe margine și de așteptat schimbarea, m-am hotărât să pun și eu umărul la treabă și să ajut la menținerea speranței în viață.

George Vasiliu

George Vasiliu

Cel mai tânăr membru al echipei Comisiei de Tăiat Hârtii 2, am contribuit cu un gram de normalitate într-o lume condusă de un stat anormal.
Ştefan Talica

Ştefan Talica

“Când faci o alegere, schimbi viitorul!”, R.Sharma. Am ales să mă alătur comisiei deoarece schimbarea începe din interiorul fiecăruia, iar acum îmi pot valorifica timpul liber pentru binele tuturor.

George Țăranu

George Țăranu

Viața noastră poate fi mult mai ușoară și plăcută în interacțiunea cu statul, dacă autoritățile vor ține pasul cu tehnologia și vor dori să folosească mijloacele moderne (internet, calculatoare) în loc de a cere hârtii peste hârtii. Cu noi începe schimbarea dacă ne dorim acest lucru!

Cătălin Zamfir

Cătălin Zamfir

Romania are nevoie de solutii si de o administratie care sa vrea sa aplice aceste solutii pentru a putea sa aducem Romania pe un trend ascendent. Am hotarat sa ma alatur acestei echipe pentru a contribui la gasirea acestor solutii.

Vrei să te înscrii în echipa CTH2? Trimite-ne un email la adresa voluntari[at]comisiadetaiathartii.ro